ONT-MOET JEZELF – TIJD VOOR REFLECTIE

Soms moet je afscheid van iets nemen om dat niet van jezelf te hoeven doen

Als jouw automatische piloot voortdurend aanstaat, gaat dat vroeg of laat ten koste van jezelf, je energieniveau, je effectiviteit en creativiteit. Verlies van kracht en motivatie liggen op de loer, met alle gevolgen van dien.
Als je geen tijd neemt om stil te staan bij jezelf, sloop je jezelf en gaat het vanzelf wringen. Onvermijdelijke (levens)vragen zullen zich dan aan je opdringen, zoals: Waar ben ik? Waar ben ik mee bezig? Wat is waardevol voor mij? Waar sta ik voor? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe bereik ik wat ik wil?

Als je behoefte hebt aan reflectie, aan tijd, ruimte en aandacht voor jezelf, een ‘ont-moeting’ met jezelf, dan kan ik jouw gesprekspartner, coach, sparring partner of klankbord zijn. Samen krijgen we helder op een rij wat de behoeften en wensen zijn. Rode draden trekken, ‘andere brillen opzetten’, nieuwe invalshoeken kiezen, andere beelden van de werkelijkheid creëren. Dat is wat we doen op weg naar een ander of nieuw beeld voor jouw toekomst.

We trekken voor deze gesprekken anderhalf tot twee uur uit en zoeken daarvoor de natuur op. Als je liever zit dan loopt, dan stemmen we een andere ontmoetingsplaats af.

Jacqueline biedt je de ruimte om je vrijheid op te zoeken, en te vinden. De vrijheid om te stoppen met dingen die niet bij je passen. Zodat er ruimte ontstaat voor wat echt wezenlijk belangrijk is. Ze is een flamboyante vrolijke vrouw die in alle kwetsbaarheid ook haar eigen ervaringen durft te delen. Tegelijkertijd doet ze moeiteloos een stap opzij als dat nodig is. Mede door haar weet ik wat mijn eigen drijfveren zijn in mijn leven: vrijheid, creativiteit en de liefde.

Marc Wiers

Jacqueline was het studiejaar 2017/2018 als bedrijfsbegeleider betrokken bij twee Studentbedrijven die ik als docent begeleidde. Met haar enthousiasme wist ze altijd een goede sfeer in de vergaderingen te brengen. Daarnaast heeft Jacqueline een scherp oog voor de verhoudingen in de teams. Ze heeft ook vaak leuke creatieve ideeën die uit een andere invalshoek komen en het out-of-the-box denken bevorderen. Wij vragen haar komend studiejaar zeker weer bij de begeleiding van onze studententeams.

Ilja Oostra

docent Technische Bedrijfskunde, Hanzehogeschool

Ik heb Jacqueline leren kennen als coach bij de NoorderBaanBattle. De coachingsstijl van Jacqueline heeft mij geïnspireerd om met een meer open visie in het leven te staan. De manier waarop zij haar gedachten en ideeën verwoordt, heeft mij geholpen om meer te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarnaast heb ik veel gehad aan haar feedback op mijn sollicitatiebrieven en curriculum vitae. Met goed resultaat; mede dankzij haar ben ik aangenomen voor een toffe nieuwe baan!

Sanne de Jong

Neem contact op

Telefoon

T 0592-340806
M 06-29372534

Email

info@boekentekstsupport.nl

Adres

Buitenes 35 b, 9407 CS Assen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.