Uniek en van blijvende waarde

Ruim twintig jaar maak ik beelden in steen en klei om daarna eventueel in brons af te gieten. Het centrale thema is het menselijk lichaam, houding en beweging en portretten. Ik houd van monumentaal werk op het snijvlak van ambacht en kunst.

Als je belangstelling hebt voor een beeld in steen, klei of brons, laten we dan eens met elkaar in gesprek gaan over wensen en mogelijkheden. Een beeld van jezelf, van je geliefde, van je kind of een dierbare. Geef iets van blijvende waarde, dat uniek is. Een cadeau met aandacht en liefde gemaakt.

Beelden

Ze was nog maar net begonnen toen ik de silhouet van een vrouw zag verschijnen uit een prachtige witte steen. Een mooie ineen gevallen vrouw à la Rodin-stijl. Ik was meteen verkocht. Het is werkelijk een sieraad in mijn coachingpraktijk.

Deborah Cabau

Een cadeau voor het leven
Ik wilde mijn man verrassen voor zijn 50ste verjaardag. Hij weet vaak geen cadeau en vindt al snel iets onzin. Na lang wikken en wegen besloot ik om onze zoons, ons dierbaarste bezit en grootste trots te vereeuwigen in een portret. De jongens zijn bij haar geweest voor het maken van foto’s, het zien van de contouren en de finishing touch. Op de dag zelf hebben wij er een echte onthulling van gemaakt. Het gezicht van mijn man was niet te omschrijven. Hij was zo ontroerd en wist niet wat hij moest zeggen. Verbluffend goed, het zijn echt onze jongens wist hij nog net uit te brengen. Dat is toch gaaf, een groter compliment is er niet te geven. Chapeau Jacqueline. Heel erg bedankt.

Kristel Noltes

Jacqueline heeft een prachtig beeld gemaakt voor het graf van onze moeder. Dit beeld is gebaseerd op een beeld – van Jacqueline – waar onze moeder erg van onder de indruk was. Na haar overlijden wilden wij het werk aankopen voor een grafmonument. Omdat het niet meer beschikbaar was, heeft Jacqueline een nieuw, minstens zo mooi en ontroerend kunstwerk gemaakt.

Bert Klok en Jenny Bos-Klok

Neem contact op

Telefoon

T 0592-340806
M 06-29372534

Email

info@boekentekstsupport.nl

Adres

Buitenes 35 b, 9407 CS Assen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.